Bestyrelsesmøde d. 03/10/23

Tilstede: Samlet bestyrelse + Leder Søren

 • Punkt 1.
  Gennemgang af regler for at besidde en bestyrelsespost. Tavshedspligt, vedtægter, arbejdsopgaver bestyrelse/personale, samarbejdspartner kommunalt/privat, information angående vores medlemskab af DLO (Daginstitutionernes Lands organisation) og tilbud om bestyrelse intro` kursus på DLO’s hjemmeside
 • Punkt 2.
  Valg af poster i bestyrelsen. Der blev godkendt at Amalie (Noahs mor) er Formand/kvinde, der blev besluttet at der ikke skulle være flere uddelte poster i bestyrelsen, skulle der opstå behov for mere speciale poster vil det blive taget løbende i fællesskab.
 • Punkt 3.
  Besparelser/økonomi. Udsættes til næste møde, besparelser der blev godkendt på General forsamling vil blive gennemført: Hæve frugtbeløb fra 150 kr. til 200 kr. der vil blive sparet på gave og udflugter løbende.
 • Punkt 4.
  Nye ideer/tiltag. Der skal kigges på vores hjemmeside og opdateres, bedre forældrestøtte på Facebook og evt. Fælles logo når vi slår ting op. Tages op på næste møde. Der var ønske om mere mættende mad til eftermiddag, der vil blive små ændringer.

Referat godkendt af samlet bestyrelse.

Formand/Kvinde: Amalie

Menig. Medlemmer: Maria (Siv-Oskars mor), Kristina (Viktors mor), Cristinna (Jamies mor), Camilla (Fredrikke-Annes mor), Rie (Teodoros mor)