Bestyrelsesmøde d. 28/4/21

Deltagende: Søren, Lars, Paul, Anne Sofie, Leonora og Johan
Referent: Johan

Børnetal

Fra marts til april har vi været 20 børn.
Fra Maj og frem til næste skolestart vil der komme børn til at vi når 25-26 børn. 18 børn i 2022 efter skolestart som det ser ud nu.

Afspadseringstimer

Ikke nogen ændringer siden sidst. Ca. 3 timer i restance.

Tiltag og indkøb:

Nye cyklerindkøbt og på vej, de er i restordre.
Tablet/IPader gået i stykker der et ønske om en ny. Søren undersøger pris og vender tilbage. Der gives grønt lys op til 2000 kr.
Vaskemaskine har været defekt og virker igen. Alderen taget i betragtning må vi forvente at den snart skal udskiftes. Leonora kan skaffe en brugt 2 år gammel gratis. Vil komme over med den i løbet af ugerne.

Arbejdsdage

Hovedfokus er maling af huset udvendig. Hvis vejret ikke er med os er der andre opgaver der kan løses, Søren har overblik. Søren har snakket med udlejer men mangler information om hvilken maling der skal bruges. Søren står for indkøb af maling og pensler osv. Bestyrelsesmedlemmer medbringer trappestiger og stiger på arbejdsdagene. Der kommer min. 12 voksne første dag og min 7 anden dag. Det besluttes at anden udlejer (Niels Åge) selv står for maling af egen del af lejemål. Dog maler børnehaven væggen mod vest færdig. Der bliver udeservering igennem vinduerne, Søren står for mad.

Evt. og input fra øvrige forældre i børnehaven:

 • Opdaterede arbejdsgrupper:
  • Vedligehold: Søren, Lars
  • PR-gruppen: Søren, Leonora
  • Hjemmeside: Paul. Leonora
  • Økonomi: Johan, Paul, Anne Sofie
 • Søren undersøger behovet i personalegruppen, for en ”påklædningstrappe” til de mindre børn.
 • Der udtrykkes ønske om en anden løsning i puslerummet. Lars og Johan kigger på dette.

Referatet er godkendt af den samlede bestyrelse. Vi holder næste bestyrelsesmøde mandag d. 14 Juni, har du som forældre input hertil kontakt da en af os i bestyrelsen.

Venligst Bestyrelsen.